Ontmoet je collega's


Werken bij Vivent

De Vivent kernwaarden vormen het DNA van onze organisatie. Kort gezegd komt het erop neer dat Vivent en haar medewerkers zich altijd onderscheiden van andere organisaties omdat zij denken, beslissen en werken vanuit de kernwaarden van Vivent. De kernwaarden komen vanuit de visie van de gehele organisatie en zijn dus in gezamenlijkheid bepaald. Zo voelen we ons allemaal onderdeel van Vivent.

Onze cliënten waarderen dat. We krijgen veel complimenten over de manier waarop we proberen het beste uit hun dag te halen en hun leefplezier te vergroten. Daar zijn we trots op!

Ons DNA bestaat uit:

Gastvrijheid
Werkplezier
Aandacht
Eigenaarschap

We vertellen elkaar, en de wereld om ons heen, de mooie verhalen en genieten er samen van...

 

Collega's aan het woord

Rick van Spijk
Verpleegkundige niveau 4
Thuiszorg

"Voor de mensen die hulp nodig hebben, kan ik een luisterend oor bieden. De waardering en dankbaarheid die zij dan uitspreken, daar doe ik het voor."

Ilona van der Loos
Gespecialiseerd verpleegkundige oncologie & palliatieve zorg
Thuiszorg

''Samen met de wijkteams dragen wij zorg voor de beste palliatieve zorg in de regio. Dit werk ervaar ik als zeer bijzonder. Vivent geeft mij de mogelijkheid te ontplooien: Ik mag mijn theoretische kennis direct in de praktijk toepassen.''

Chantal Fleuren
Woonzorgbegeleider 3
Hof van Hintham

"Ieder mens is uniek en Vivent is er voor iedereen."

Iris Kerste-van Boxtel
Verzorgende 3-IG i.o.
Thuiszorg

"Door lichamelijke beperkingen heeft één van onze cliënten geen mogelijkheid om zelf frietjes en een kroket te halen, waar ze eigenlijk dól op is. Heel af en toe haal ik dit voor haar en daar geniet ze zo van! Dan geniet ik ook!"

Dennis Engelbert
Verzorgende 3-IG
Thuiszorg

“Kleinschalige aanpak, Grootschalige kwaliteit. Het verschil tussen wie je bent en wie je wil zijn, is wat je doet. Daarom werk ik in de thuiszorg. Alleen ben je sneller, Samen ga je verder. Dat is Vivent!”

Mariska Barendse
Coördinerend verpleegkundige De Hooghe Clock
Thuiszorg

“Een cliënt is tijdens de feestdagen in zorg bij Vivent. Bij binnenkomst begroet haar Amerikaanse schoonzoon me en zegt ‘Thank you for working on Christmas day’. Hier werd ik stil van. Dat heeft nog nooit iemand gezegd, zo mooi.''

Kirsten Kluijtmans
Wijkverpleegkundige
Thuiszorg

"Waardoor ik met een glimlach naar mijn werk ga? Het is erg afwisselend! Ik start bij een eenzame cliënt om peperkoek mee te eten en eindig de dag met een medisch overleg waar verschillende disciplines bij betrokken zijn."

Pia-May Sparenreijk
Verzorgende 3-IG
Thuiszorg

"Met een beetje humor en luchtigheid zorg ik ervoor dat de cliënten even met iets anders bezig zijn dan met het ziek zijn. Als het dan iets beter gaat met de cliënt, krijg ik een fijn gevoel!"

Natasja Schroots
Verzorgende 3-IG
Thuiszorg

"Ik had de zorg bij een cliënt al afgesloten maar kreeg een paar weken later nog een kaartje van deze cliënt thuisgestuurd. De waardering van de mensen en betrokkenheid van de familie naar de Vivent medewerkers vind ik zo belangrijk."

Marieke Lips
Wijkverpleegkundige
Thuiszorg

"Ik mag bij veel verschillende soorten mensen thuis komen en een onderdeel zijn van hun leven achter de voordeur. Dat vind ik zó bijzonder!"

Linda Verhagen
Wijkverpleegkundige
Thuiszorg

"Ik ben trots dat ik onze cliënten mag helpen hun zelfredzaamheid te vergroten of mag begeleiden in moeilijke periodes. Ik probeer het leed te verzachten door persoonlijke aandacht te geven. Iedere dag is weer een nieuwe uitdaging."

Petri Pruissen
Coördinator Flexteam

“Mijn werk geeft me veel voldoening, doordat het zo afwisselend is. Ik vind uitdaging in het blijven zoeken naar verbetering van de inzet van flexmedewerkers. De meeste dagen ga ik fluitend naar mijn werk!”