Belevingsgerichte werving

< Terug naar Nieuws


Afgelopen donderdag 14 december was het zover. Wat een eer! Gevraagd worden om onze ervaringen bij Vivent te delen bij een bijeenkomst voor (arbeidsmarkt)communicatieprofessionals werkzaam in de langdurige zorg met als thema “personeel aantrekken én personeel behouden in de ouderenzorg”. 

Mijn naam terug zien in het programma, spannend hoor! Na een interactieve start van mijn presentatie, waarbij iedereen weer even de beentjes gestrekt had en ik mijn publiek een beetje heb leren kennen, vertelde ik ze iets over Vivent als organisatie, onze kernwaarden, belevingsgerichte zorg en hoe wij dat vertaald hebben naar belevingsgerichte werving en arbeidsmarktcommunicatie. 
Wat mooi om te merken dat wij in zorgland echt een voorloper zijn met onze nauwe samenwerking tussen (arbeidsmarkt)communicatie en werving. Het project Social Shift, waarin onze medewerkers op hun eigen Social Media vertellen over hun werk bij Vivent, is zeker ook niet onopvallend gebleven. Deze authentieke verhalen dragen bij aan het willen werken in de ouderenzorg en bij Vivent.
 
En wat een leuke reacties kreeg ik na mijn presentatie! Enthousiasme en trotse gevoelens overheersten na afloop! 

Jojanneke Hermes, Recruiter

 

Heeft u een vraag?

Stuur een e-mail of bel via