Over Vivent


Overig

Bij Vivent hebben we ook nog een paar deskundige diensten zoals dagbesteding, specialistisch verpleegkundige, kwaliteit, arbo, opleidingen en de afdeling Behandeling & Consultatie. 
Onder deze laatste vakgroep zijn de fysiotherapeuten, bewegingsagogen, psychologen, logopedisten, geestelijk verzorgers, ergotherapeuten, diëtisten en specialisten ouderengeneeskunde werkzaam.

Al deze teams vallen in dit overzicht onder overig. Deze teams zitten over ons werkgebied verspreid en zijn ook zeer passievolle collega’s in de zorg of als ondersteuning voor de zorgmedewerkers.

 

 
 

 

Werken bij Vivent

Leefplezier voor de cliënt en werkplezier voor onze medewerker.

Leefplezier voor de cliënt en werkplezier voor onze medewerker. Vivent wil samen met haar medewerkers, vrijwilligers, partners en met de cliënt werkplezier creëren. Dat betekent eigenaarschap tonen, kansen benutten, kwaliteiten inzetten en jezelf ontwikkelen, niet alleen voor jezelf maar ook voor een ander. Bijdragen aan leefplezier van een ander geeft je energie en daardoor voel jij je uitstekend. Met aandacht en positieve energie zetten wij ons dagelijks in voor een optimaal resultaat voor de cliënt, de organisatie en onszelf!
Gastvrijheid is voor Vivent heel belangrijk. Waarom? Net even wat meer doen dan er van je wordt verwacht. Mensen het gevoel geven dat ze altijd welkom zijn. Een wow-ervaring noemen we dat. Dat is iets wat we met elkaar willen uitstralen.

Lees meer

 

 

De kernwaarden vormen het DNA van onze organisatie. Kort gezegd komt het erop neer dat Vivent en haar medewerkers zich altijd onderscheiden van andere organisaties omdat zij denken, beslissen en werken vanuit de kernwaarden van Vivent. De kernwaarden komen vanuit de visie van de gehele organisatie en zijn dus in gezamenlijkheid bepaald. Zo voelen we ons allemaal onderdeel van Vivent.