Werken bij Vivent

Leefplezier voor de cliënt en werkplezier voor onze medewerker.

Leefplezier voor de cliënt en werkplezier voor onze medewerker. Vivent wil samen met haar medewerkers, vrijwilligers, partners en met de cliënt werkplezier creëren. Dat betekent eigenaarschap tonen, kansen benutten, kwaliteiten inzetten en jezelf ontwikkelen, niet alleen voor jezelf maar ook voor een ander. Bijdragen aan leefplezier van een ander geeft je energie en daardoor voel jij je uitstekend. Met aandacht en positieve energie zetten wij ons dagelijks in voor een optimaal resultaat voor de cliënt, de organisatie en onszelf!
Gastvrijheid is voor Vivent heel belangrijk. Waarom? Net even wat meer doen dan er van je wordt verwacht. Mensen het gevoel geven dat ze altijd welkom zijn. Een wow-ervaring noemen we dat. Dat is iets wat we met elkaar willen uitstralen.

Lees meer

 

 

De kernwaarden vormen het DNA van onze organisatie. Kort gezegd komt het erop neer dat Vivent en haar medewerkers zich altijd onderscheiden van andere organisaties omdat zij denken, beslissen en werken vanuit de kernwaarden van Vivent. De kernwaarden komen vanuit de visie van de gehele organisatie en zijn dus in gezamenlijkheid bepaald. Zo voelen we ons allemaal onderdeel van Vivent.

 

Uitgelichte vacatures


Vacature
Divisie
Plaats
Uren
Bekijk alle vacatures


 

Collega's aan het woord

Ria Kandelaars
Coördinator Vrijwilligers
Wonen en Zorg

''Er worden hier zelfs nieuwe activiteiten georganiseerd omdat een vrijwilliger een bepaalde hobby of talent heeft dat prima binnen het activiteitenprogramma voor onze bewoners past. Dat vind ik zo leuk aan mijn werk!''

Linda Verhagen
Wijkverpleegkundige
Thuiszorg

"Ik ben trots dat ik onze cliënten mag helpen hun zelfredzaamheid te vergroten of mag begeleiden in moeilijke periodes. Ik probeer het leed te verzachten door persoonlijke aandacht te geven. Iedere dag is weer een nieuwe uitdaging."

Marieke Lips
Wijkverpleegkundige
Thuiszorg

"Ik mag bij veel verschillende soorten mensen thuis komen en een onderdeel zijn van hun leven achter de voordeur. Dat vind ik zó bijzonder!"

Natasja Schroots
Verzorgende 3-IG
Thuiszorg

"Ik had de zorg bij een cliënt al afgesloten maar kreeg een paar weken later nog een kaartje van deze cliënt thuisgestuurd. De waardering van de mensen en betrokkenheid van de familie naar de Vivent medewerkers vind ik zo belangrijk."

Meer collega’s ontmoeten?Over ons